Politica de Retur

Poti returna produsele achizitionate in termen de 14 zile de la primirea coletului 

Ne poti trimite inapoi achizitia cu conditia ca produsele sa nu prezinte semne de uzura sau consum, modificari, zgarieturi sau loviri. 

Odata ajunse la noi, va fi verificata starea produselor returnate, urmand a ti se returna banii in termen de 14 zile in contul bancar indicat de tine. Noi îți vom returna doar contravaloarea produsului, fara a include si costurile de transport. 

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator. Exceptie in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda, unde cheltuielile de returnare vor fi suportate de noi.

Nu se pot returna:

  • produsele care nu mai pot fi reutilizate din motive de igiena sau protectie a sanatatii (de exemplu: produsele de ingrijire, de machiaj care au fost desigilate etc).
  • produsele care prezinta semne de uzura sau consum, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau socuri.

PASI PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR:

  1. Completează formularul de retur din contul tau, de la sectiunea „Retur”.
  2. Vei primi un email de confirmare a solicitarii de retur, urmând să te contacteze telefonic un reprezentant din partea noastra impreuna cu care vrei decide daca optezi pentru înlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.
  3. Ultimul pas este sa chemi curierul si sa predai pachetul curierului.

ATENTIE! 

  • Nu se accepta coletele trimise prin posta.
  • Impacheteaza cu grija produsele pentru a evita deteriorarea acestora in timpul transportului.